İŞDER İş Fuayesi düzenliyor..

İŞDER (İş Dünyası Derneği) 20 – 21 Şubat’da Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nde masa sayısı 70 ’le sınırlı olacak nitelikte katalog, broşür, kartvizit ve istenirse masa yanı 1 adet, ancak masa üzeri sınırsız numune ürünün koyulabileceği 2 gün sürecek bir iş fuayesi düzenliyor. 20 gün öncesi yerel radyolar, internet haberciliği ve gazetelerle duyurusu yapılacak iş fuayesine aynı zamanda 5 bin adet özel davetiye ile başta firma sahipleri, genel müdürleri, satın alma ve üst düzey yöneticileri davet edilecek. Tedarik yapacak binlerce iş insanının ve vatandaşın katılımı bekleniyor.

 

İŞDER Başkanı Murat Çalık, katalog, broşür, kartvizit ve istenirse iş ürününün sergilenebileceği iş fuayesinin özellikle bu kriz döneminde bölgenin katma değerini artırmak, üyelerimizin iş potansiyellerini büyütmek adına önemli bir etkinlik olacağına dikkat çekerek, “iş fuayemize binlerce iş insanının ve vatandaşın katılımını bekliyoruz. 70 ’le sınırlı olan fuaye stand masalarımıza iş dünyasının büyük bir potansiyelle katılacağını söyleyebilirim. Çorlu’da 2 gün sürecek saat 10.00 ile 19.00 arası sürecek İŞDER iş fuayesi masalarından talep edeceklerin 25 Ocak 2019 tarihine kadar derneğimizin merkezine gelip iş fuaye kaydını yaptırması gerekmektedir. Bilgi içinde 0541 440 59 59 ‘danİŞDER ile irtibata geçilebilir” dedi.

Fuayenin İŞDER’in kuruluş misyonunu hayata geçirmek adına önemli bir boyutu sergileyeceğini belirten Başkan Murat Çalık, “İŞDER; bölgesinde ticaret potansiyellerini artırmak için bu tür etkinlikler yapmaya devam edecek” diye konuştu.

İş fuayesi kaydınızı yaptırdınız mı?

20 – 21 Şubat ’da masa sayısı 70 ’le sınırlı olacaktır. Katalog, broşür, kartvizit ve isterseniz masa yanına 1 adet, ancak masa üzerine dilediğiniz kadar numune ürününüzü koyabileceğiniz, 2 gün sürecek fuaye masa kayıtı için acele ediniz..!

Binlerce tedarikçinin alış verişi için 20 gün öncesi yerel radyolar, internet haberciliği, gazeteler ve tüm sosyal medyalarla duyurusu yapılacaktır. Yine 5 bin adet özel davetiye başta firma sahipleri, genel müdürleri, satınalma ve üst düzey müdürlerine İŞDER tarafından gönderilecektir. Tedarik yapacak binlerce iş insanı ve vatandaşla birebir görüşüp firmanızı veya ürününüzü tanıtabileceksiniz.

Ama katılım için 25 Ocak’ı beklemeyiniz, rezervasyonlar dolmak üzere.

LÜTFEN yerinizi biran önce alınız..!

İletişim: 0541 440 59 59