Bi’Navlun, Lojistikte Aklını kullanacak.

Bi’Navlun yaklaşık 2018 yılından beri üzerinde çalıştığı , Lojsitik sektöründe teknoloji kullarak müşterilerine hizmet vermeyi amaçlamaktadır.

Son yılların en çok konuşulan ve geleceğe en çok etki edecek konu başlıklarından biri olan dijital dönüşüm, büyük veya küçük fark etmeksizin, her yapıda şirketin ciddiye alması gereken bir husus olmuştur.

Bu bağlamda, artan müşteri beklentilerini ve ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak yeni teknolojilerin satışa sunulma ve benimsenme hızı her geçen gün artmaktadır.

Müşteriler, tedarik şirketlerin kaliteli hizmet anlayışını ,artan ihtiyaçlaryla birlikte hassasiyetle ve uzmanlıkla özellikle şu kalemlerde  ele almalarını bekler.

Lojistik noktasında dijitalleşme süreci bizlere neler kazandırır?

Depo ve nakliye süreçleri genelinde işgücü maliyetlerinde düşüş sağlayan verimlilik iyileştirmeleri

Müşteri memnuniyetini artırıcı uzun vadeli müşteri ilişkilerine yatırım ve yüksek kalitede hizmet sunma

Dijitalleşme süreci, artarak müşterilerimiz ve nihayi tüketiciler için yeni fırsatlar, ve çalışanlarımız için yeni çalışma şekilleri sunmaktadır.

Covid sonrası artan ürün talepleri ulaştırmakta bnüyük rol oynayan lojstik çözümlerinden yapay zeka ve Aklını kulanacak. Üretimden teslime olan süreci profesyonelce takip etmek, dış ticaret şartları uluslar arası prosedürleri etkileşimle üreticilere firmalara kolaylıklar sağlıyor.

Günümüzde ürün üretmekten daha çok, teslimi daha titizlikle üzerinden çalışması ve müşteri memnuniyeti marka olma yolunda en büyük adımdır.

Üretim, Ambalajlama, Zamanında güvenli lojistik, satışlarda devamlılık için en temel kuraldır .

Üretimden sonra ürünlerin doğru uygulamabilri şekilde paketlenmesi , elleçlemenin titizle yapılması , teslimat koodinatların belirlenmesi bununla ilgili oluşan zamansal kayıplar, ürünler ile ilgili hasaları en minize etmek , yükün hızlı güvenli şekilde teslimi sağlanmaktadır. Sistemde ve personelde inavasyon ve çalışmada sürekli iyileşim presibiyle 3 yıl yaptığı araştırma değerlendirme sonrası, çalışmaya Eylül 2020 yılında çalışmaya başlayan Binavlun , gerek fiyat avantajı gerekse stratejik planları ile ihracatçıya lojsitiğin kolay yüzünü gösteriyor. Ürün satmak kadar, Teslimi ne kolay olduğu göstermektedir.

Çözüm ortağı yurtiçi ve yrutdışı pazaryeri ile kazan kazan prensibiyle müşteri porföylerine ürünlerini satmakta ücretsiz destek olmaktadır. Kendine özel akademi ile Uluslararası Pazarlama , E-İhracat, Lojsitik yönetimi ile eğitimi görev edinmiştir.

Hayatın her anı gerek yük sahibi gerekse teslim adresdeki teslimdeki muhatap kişilere anında en hızlı şekilde yükleri haklarında anlık bilgi vermektedir.

Bilgi güvenliği kapsamında yük bilgileri ve koordinat bilgileri kesinlikle paylaşılmaktadır. Bu hassasiyetle personeller bilgilendirilmektir. Bununla ilgili yasal ve ahlaki kurallara uymaya özen göstermektedir.

Lojistik sektörü ile ilgili gerek eğitim kurumları gerekse, duayenlerle webniarlar planlayıp, sektörün hizmet kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalar planlanmaktadır. 

Binavlun, Üretimden Teslima kadar tüm süreçleri profesyonel şekilde sizlere hizmete sunmaktadır. Yurtiçi ve Yurtdışı (Deniz, Hava, Kara ) taşımacılık, Ambalajlama ,Tedarik Yönetim Zinciri, Koli, Parsiyel Taşımacılığı , E-İhracat Gönderileri, Kontrat Lojistiği, Depolama, Proje Taşımacılığı alanında Lojsitik 4.0 standartın gerektiği tüm araçları uygulaması ile farkındalık oluşturmaktadır..

Web Adresi : WWW.BİNAVLUN.COM

Teklif Hattı : 0 532 466 60 68