Bu banka size kazandır. ” USTA BANKASI “

Dünyada insanoğlunun gıdadan sonraki en büyük ihtiyaç hiç şüphesiz barınma ihtiyacıdır. Bu ihtiyacı inşaat firmaları profesyonel ekiplerle karşılamaktadır. İnşaat ve Altyapı inşaatların kısa zaman teslim edilmesi en önemli faktördür. Bununla beraber yetişmiş işçi ve personel ustalara ihtiyaç duymaktadır.

USTA BANKASI olarak firmaların geri plandan personel ihtiyaçlarını bir havuzda toplayarak istenildiği takdirde bu arşivi sunmakdır. USTA BANKASI’na kayıt olan kişi, talep oluşumuna kadar olan süreçte gerekli evrak, sertifikalarını ekibimiz tarafından karşılamaktadır.

Firma ve Çalışanlarına yaptıkları işlerin performansına göre derecelendirme esasına göre değerlendirilen sistemde başarılı yöneticiler ve ustalar ödüllendirilmektedir .

Proje yönetcisi Cevdet Akif USTA, bu projeinin sektörün kalifiye personel, kaliteli ekip ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacağını zaman hem işveren hemde işçi açısından güçlü bir çalışma platformu olacağını belirtti.

Müteahhit projelerinde temelden bitişe kadar olan çalışmalarında usta ekip ihtiyaçlarını konusunda ustalarla yüklenicileri buluşturuyoruz. Eğer ekibiniz var, işinizin ehli iseniz ” USTA/EKİP FORMU” doldurun. Eğer ki Ekibe ihtiyacınız var ise “TALEP FORMU” doldurmanız yeterlidir.

WEB       :   WWW.USTABANKASI.COM

E-MAİL :      ustalarbankasi@gmail.com