Yurtdışından getirilen telefonlara bir vergi daha!

Bugün Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararına göre yurtdışından yolcu beraberinde getirilecek aralarında cep telefonu, bilgisayar, tablet, televizyon, radyo ve uydu alıcılarının da bulunduğu cihazlardan 2019 yılı için bir defaya mahsus olmak üzere, 1-80 Euro arasında bandrol karşılığı ücret alınacak. Hangi cihazlardan ne kadar ücret alınacak? İşte o liste.

Yurtdışı seyahatlerinden dönerken getirilen cep telefonları için ödenen harç parası geçtiğimiz aylarda yapılan düzenlemeyle 170.70 liradan 500 liraya çıkarılmıştı. Bugün Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanı kararına göre yurtdışından getirilen telefonlara 2019’da bir sefere mahsus bandrol vergisi uygulanacak.

Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararına göre yurtdışından yolcu beraberinde getirilecek aralarında cep telefonu, televizyon, radyo ve uydu alıcılarının da bulunduğu cihazlardan bir defaya mahsus olmak üzere, 1-80 Euro arasında bandrol karşılığı ücret alınacak. Hangi cihazlardan ne kadar ücret alınacak. İşte o liste.

Kaynak:turizmajansi.com