VORWERK INTERNATIONAL SATIŞTAN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI AYDIN ARIKAN YILMAZ OLDU!

Doğrudan satış sektörünün önemli şirketlerinden Vorwerk Interational’ın Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Aydın Arıkan Yılmaz atandı.

Almanya’da 1883 yılında kurulan ve Wuppertal şehrinde merkez ofisi bulunan Vorwerk Grup’a bağlı, Türkiye’de de Thermomix markasıyla bulunan Vorwerk’te üst düzey bir atama gerçekleşti.

Aydın Arıkan Yılmaz; Vorwerk İngiltere ve İrlanda Genel Müdürü; İngiltere, İrlanda, ABD, Kanada ve Türkiye’den Sorumlu Satış Başkan Yardımcısı oldu. Yılmaz, görevi kapsamında İngiltere ve İrlanda’ya liderlik ederken ABD, Kanada ve Türkiye’deki satış operasyonlarını da destekleyecek. Vorwerk Türkiye’nin üst düzey ekibine liderlik ederek yeni pazarların gelişmesinde rol oynayacak. 

Uluslararası alanda doğrudan satış sektöründe tanınan Aydın Arıkan Yılmaz, birçok çok uluslu şirkette global pazarlarda üst düzey pozisyonlarda çalıştı. Bu şirketlerde sırasıyla Ortadoğu, Doğu Avrupa , Güney Avrupa, Orta Avrupa, Kuzey Afrika, Asya Pasifik, ve Kuzey Amerika  bölgelerinden sorumlu başkan yardımcılıkları görevlerinde çalıştı. Türkiye’de ise kendi kurduğu şirketlerde danışmanlık isleri ve çok uluslu şirketlerde Pazarlama Müdürlüğü ve Genel Müdürlük görevlerinde bulundu.