MAXİMİLES BLACK İLE SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE KANYON’DA AŞK VAR!

Sevgililer Günü’nde romantizm her yıl olduğu gibi bu yıl da  Kanyon’da yaşanıyor. 

14-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek atölyeler, söyleşiler, stand-up gösterisi, akustik konser ve daha birçok sürpriz, seven kalpleri Kanyon’da bir araya getirecek.

14-16 Şubat tarihleri arasında Kanyon -2. Kat Etkinlik Alanında yer alacak iglo içerisinde benzersiz etkinlikler bir arada sunulurken, Kanyon misafirleri aşk dolu deneyimler yaşama imkanı elde edecek.

YouTube’da yayımladığı Katarsis programı ile geniş kitlelere ulaşan Klinik Psikolog Gökhan Çınar, Sevgililer Günü’nde “Aşk Bir Dengesizlik İşi Midir?” diyerek, modern zamanda nasıl seviyoruz ya da nasıl aşık oluyoruz sorularının cevabını arayacak. 

Aşkın farklı hallerini anlatan, yıllar geçse de defalarca kez izlediğimiz Love Story, Pretty Women, Notting Hill gibi sinema tarihinin kült filmlerini ne kadar hatırlıyorsunuz? “Bu konuda iddialıyım, hepsini ezbere biliyorum” diyenler için Bugün Neler İzledim? hesabının moderatörlüğünde gerçekleşecek soru-cevap oyunu tam size göre. 

Son yıllarda stand-up kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağlayan ve her ay 150’den fazla canlı şov düzenleyen TuzBiber Stand Up ekibi bu kez Sevgililer Günü için Kanyon misafirleri ile bir araya gelecek. Caner Ömür, Emre Günsal, Tuna Kalınsaz ve Akın Aslan’ın sahne alacağı, gülme garantili bir gösteri sizi bekliyor. 

Sevdiğine kendi emeğiyle yapacağı bir hediye alternatifi arayanlar ise Verda Samanlı ile Resim Atölyesi, Planthom ile Bitki Atölyesi ve Kalp Desen Punch & Akrilik Boya Atölyesi’nde buluşacak. 

Evdeki Saat Sevgililer Günü’nde Kanyon’a geliyor!

“Uzunlar” isimli parçalarıyla müzikseverlerin ilgisini çeken, son zamanların sevilen alternatif müzik gruplarından Evdeki Saat, 14 Şubat akşamı Kanyon’da sahne alarak Kanyon misafirlerine unutulmaz bir müzik deneyimi yaşatacak.

Kanyon misafirleri, birbirinden eğlenceli deneyim alanları AI Booth ve Photobooth ile unutulmaz anlarını ölümsüzleştirirken, pamuk şeker, patlamış mısır, Magnolia Shop’tan tadımlık tatlılar ve Kore tostu konseptiyle merak edilen lezzet duraklarından biri olan PPang ile damaklarını şenlendirecek.

Maximiles Black ile Kanyon’da Aşk Var!

Maximiles Black sponsorluğunda gerçekleşecek “Kanyon’da Aşk Var” etkinliklerine özel 9-29 Şubat 2024 tarihleri arasında Maximiles Black ile Kanyon’da seçili işyerlerinde tek seferde yapılacak 2.000 TL ve üzeri alışverişlerde %10, toplamda ise 1.000 TL’ye varan indirim ayrıcalığı sunuluyor. Kanyon misafirleri alışveriş yaparken Maximiles Black ile 1.000 TL’ye varan indirim kazanma fırsatı elde ediyor ve Kanyon’un aşk dolu dünyasını sevdikleri ile birlikte keşfedebiliyor.
Detaylı bilgi için: maximiles.com.tr

Etkinlik Takvimi

14 Şubat Çarşamba

17:00 // Bugün Neler İzledim ile Aşk Filmleri Trivia

18:30 // Gökhan Çınar – “Aşk Bir Dengesizlik İşi Midir?”

20.00 // Akustik Konser: Evdeki Saat

15 Şubat Perşembe

17.00 // Verda Samanlı ile Resim Atölyesi

20.00 // Benan Aka ile Tuzlu Kahve

16 Şubat Cuma

12.30 // Planthom ile Bitki Atölyesi

17.00 // Kalp Desen Punch & Akrilik Boya Atölyesi

20.00 // TuzBiber Stand-Up

Etkinlikler ücretsizdir.

Rezervasyon için: 0212 317 53 30