Kayak Modasının Vazgeçilmez Aksesuarı Güneş Gözlükleri Atasun Optik’te

Atasun Optik, kayak tatillerinde hem tarzını öne çıkarmak isteyenlerin hem de konforunu düşünenlerin tercihi polarize güneş gözlüğü seçenekleriyle unutulmaz anlara şıklık katıyor.

Her mevsimde kombinlerin tamamlayıcısı olan güneş gözlükleri, kayak tatilinde de stilini zenginleştirmek isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atasun Optik, dünyaca ünlü markaların trend güneş gözlüğü seçenekleriyle kayak kombinlerine şıklık katıyor. 

Kayak keyfi yaparken Police’nin çift köprülü güneş gözlüğü modellerini tercih edenler elegant bir görünüm yakalıyor. Inesta’nın siyah yuvarlak çerçeveli güneş gözlükleri ise rengarenk kayak giysileriyle uyum yakalayarak sportif şıklığa ulaşmak isteyenlerin seçimi oluyor.

Ray-Ban’ın yuvarlak kemik çerçeveli güneş gözlükleri kış aylarının dinlendirici havasında doğanın renklerinden ilham alanların favori parçaları olmaya devam ederken, Guess’in siyah güneş gözlükleri zarif kar stillerinin klasikleri arasında yer alıyor. Minik kayakçıların rengarenk kombinleri ise Inesta’nın şeffaf kemik çerçeveli ve cat eye görünümlü güneş gözlüğü modelleriyle tamamlanıyor.

Kış aylarında şıklığından ödün vermek istemeyenler ve kış sporlarını keyifle yapmak isteyenler Atasun Optik’in pek çok farklı marka ve modeli bulunan polarize güneş gözlüklerini tercih ediyor.

Kayak tatillerinde şıklığınızı vurgulayacak güneş gözlüğü seçeneklerine Atasun Optik mağazalarından, www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.