Hırdavat Sektörünün Uluslararası Arenadaki En Büyük Buluşması 7.Kez Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor

Geçtiğimiz yıl 250’si yurt içi ve 7’si yurt dışı olmak üzere toplam 257 firmanın katılımı ile gerçekleşen Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı, 7. yılında 5.000 ‘in üzerinde yabancı katılımcı ve ticari alıcı olmak üzere 37.000’den fazla ziyaretçisi ile kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Avrasya’nın kalbindeki konumuyla, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgeleriyle ticari bağlantılar için güçlü fırsatlar sunma iddiasını sürdüren Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı, 20 bini aşkın ürün çeşitliliği ve yeni eklenen salonları ile İstanbul Fuar Merkezi’nde 24-27 Ağustos tarihleri 7.kez kapılarını açacak.

Her yıl istikrarlı olarak sürdürdüğü çalışmaları ve sektöre sağladığı kazanımları ile yılın en büyük buluşması olma iddiasını sürdüren Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı, 7.yılında 150’yi aşkın yabancı firmaya ve 350’den fazla yerli firmaya ev sahipliği yaparak uluslararası ticari alıcılar ve alım heyetleri ile sektöre değer katmaya ve milyon dolarlık anlaşmalara imza atmaya hazırlanıyor.

Hırdavat ve İş Sağlığı Fuarı Tek Çatı Altında

Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı, bu yıl fuarla eş zamanlı olarak Türkiye İş Güvenliği ve İş Adamları Derneği (TİGİAD) destekleri ile 2. salonda 9250 m2 alanda 100’ ün üzerinde katılımcıya ve konferans oturumlarına da ev sahipliği yapacak. İş güvenliğinin hırdavat ve nalburiye sektörü ile olan bağlantısının ve öneminin vurgulanacağı fuar, eş zamanlı yapılacak konferans oturumları ile her iki sektöre değer katarak katılımcı ve ziyaretçilere sektördeki gelişmeleri deneyimleme fırsatı sunuyor.

Sektörün en iyileri Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuar’ını destekliyor

Sektörün en değerli markalarından; Karbosan’ın Platınum, Caldini ve İstweld’in Gold sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı sektöründe Türk sanayinin ümidi olmaya devam ediyor. Üretim yapan büyük, küçük ve orta ölçekli firmalar için dış pazarlara açılma imkânı sağlayan Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı, yeni pazarlar, iş bağlantıları, yeni hedef ülkeler ve yüksek iş hacmine erişim olanağı sağlayarak katılımcı firmalar ile nitelikli ziyaretçileri buluşturmaya devam ediyor.

KOSGEB Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarını destekliyor

KOSGEB’in her yıl güncellediği nitelikli fuarlar listesinde bu yıl da yer alan Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı, katılımcı firmalara fuar desteği sağlıyor.  KOSGEB desteği, fuara katılımcı firmaların ticari hacimlerini artırmalarına olanak sağlıyor.

Sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek için siz de Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı’nı ziyaret edin!

Bulunduğu coğrafyanın en görkemli buluşması İstanbul Hırdavat Fuarı 24-27 Ağustos tarihlerinde, 7.kez İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor.  Sektör liderleri ile tanışmak, gelişmelerden haberdar olmak ve yeni iş fırsatları yaratmak için siz de bu büyük buluşmada yerinizi alın. Ücretsiz davetiye ve detaylı bilgi için; www.istanbulhirdavatfuari.com