L’Oréal Grup ve Miu Miu dünya çapında anlaşma imzaladı

L’Oréal Grup ve Miu Miu lüks güzellik ürünlerinin yaratılması, geliştirilmesi ve dağıtımına yönelik dünya çapında uzun vadeli bir lisans anlaşması imzaladı. Prada markasıyla başarılı iş birliğinin ardından Miu Miu da güzellik ürünleriyle L’Oréal Luxe’e katılıyor. L’Oréal bünyesindeki ilk parfümün 2025 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu ortaklık ile Prada’ya bağlı Miu Miu markasının güzellik kategorisinde yeni bir dönemin başlaması bekleniyor.

L’Oréal Luxe Başkanı Cyril Chapuy “Prada ile başarılı ve güçlü bir ortaklık kurduk, Miu Miu’yu aramızda görmekten ve onun güzellik sektöründeki potansiyelini ortaya çıkarmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Miu Miu’nun sınırsız yaratıcılık ve deneyimle desteklenen konumlandırması L’Oréal Luxe’ün ikonik marka portföyünü mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve koku alanında dünya çapındaki liderliğimizi güçlendirecek” dedi.

Miu Miu CEO’su Benedetta Petruzzo ise “L’Oréal gibi bir lider güzellik şirketiyle olan bu ortaklığı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu iş birliğimizle büyümemizi sürdürürken, Miu Miu’nun güzellik kategorisindeki potansiyelini açığa çıkartacağız” ifadelerini kullandı.

Miu Miu, 1993 yılında Miuccia Prada’nın bağımsız ve sıra dışı ruhundan doğdu. Modada deneysel yaratıcılığın bir yansıması olan marka, hafif ama her zaman sofistike bir dokunuşla modaya öncülük ederken risk alma cesaretini, çağdaş moda ve kültürdeki değişimlere yanıt verme konusunda keskin bir iç güdüyü temsil ediyor. Miu Miu, güzellik için sonsuz bir ilham kaynağı olarak özgürleşmiş, sofistike ve bilinçli bir kitlede yankı uyandırıyor.

L’Oréal Grup Hakkında

Dünyanın önde gelen güzellik şirketi L’Oréal Grup, 115 yılı aşkın süredir kendisini tek bir amaca adamıştır: dünya çapındaki tüketicilerinin güzellikle ilgili ihtiyaçlarını yerine getirmek. Varoluş amacı olan dünyayı harekete geçiren güzelliği yaratmak; L’Oréal Grup’un güzelliğe yaklaşımını kapsayıcı, etik, cömert, sosyal ve çevresel sürdürülebilirliğe bağlı olarak tanımlar. L’Oréal Grup, 37 uluslararası markadan oluşan geniş portföyü ve ‘Gelecek için L’Oréal’ programındaki iddialı sürdürülebilirlik taahhütleriyle herkese kalite, etkinlik, güvenlik, samimiyet ve sorumluluk açısından en iyisini sunmak için çalışır. 4.000’den fazla bilim insanı ve 6.400 teknoloji uzmanından oluşan özel bir araştırma ve inovasyon ekibiyle hareket eden L’Oréal Grup, Tekno-Güzellik güç merkezi olmaya odaklanırken, güzelliğin geleceğini yaratmaktadır.