“Halka Arzın Getirdiği Avantajlar” Bu Eğitimde Ele Alınacak

Düzenlediği eğitim ve sertifika programları ile şirketlerde başarılı bir kurumsal yönetim yapısı oluşturmaya destek olmayı amaçlayan TKYD Enstitü, 22 Şubat’ta “Halka Arz Süreçlerinde Şirketlerin Kurumsal Yönetim Hazırlığı” eğitimini düzenleyecek. Eğitimde, halka arzın getirdiği avantajlar, halka arz işlemi süresince yatırımcılar ve düzenleyici otoriteler konuları konuşulacak.

Kurumsal yönetim anlayışının ülkemizde tanınması, gelişmesi ve en iyi uygulamalarıyla hayata geçirilmesi misyonuyla hareket eden ve 2003 yılında gönüllü bir sivil toplum kuruluşu olarak kurulan Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD)’nin, 2005 yılından bugüne aralıksız olarak yürüttüğü eğitim faaliyetleri, 2022 yılı itibarıyla TKYD Enstitü çatısı altında devam ediyor.

22 Şubat tarihinde 10.00-13.00 saatleri arası zoom üzerinden çevrimiçi gerçekleştirilecek eğitimin konuşmacıları Okat Law Partner Özge Okat ve Smart Güneş Teknolojileri Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve ANKA BYD (Anka Bütünsel Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi) Kurucusu Dr. Meliha Seyhan olacak.


Kimler Katılmalı?

Halka arz olacak şirketin üst yönetimi, yatırımcı ilişkileri bölümü çalışanları eğitime katılabilir.

Eğitim içeriğinde; Halka arzın getirdiği avantajlar, halka arz süreci: halka arza hazırlık aşaması, şirket içi organizasyon, yönetim kurulu yapılandırması, menfaat sahipleri ile iletişim, kamuyu aydınlatma, ilişkili taraf işlemlerinin gözden geçirilmesi, halka arz işlemi süresince: yatırımcılar ve düzenleyici otoriteler ile ilk tanışma
borsada işlem gören şirketlerin yükümlülükleri, SPK denetimi, hisse değerini etkileyecek tüm konuların SPK’ya bildirimi ve daha pek çok önemli konuya yer verilecek.

Kayıt ve bilgi için: enstitu@tkyd.org

TKYD Hakkında: Kurumsal yönetim anlayışının ülkemizde tanınması, gelişmesi ve en iyi uygulamalarıyla hayata geçirilmesi misyonuyla hareket eden Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), 2003 yılında gönüllü bir sivil toplum kuruluşu olarak kurulmuştur. Adillik, şeffaflık, hesap verebilirlik ve sorumluluk ilkeleri üzerine inşa edilen kurumsal yönetim anlayışının, etki ettiği tüm alanlarda yol gösterici olma misyonuyla hareket eden TKYD, özel sektör, kamu kuruluşları, medya, düzenleyiciler, sivil toplum kuruluşları ve akademik dünya arasında bir iletişim ağı kurarak kurumsal yönetim uygulamalarının gelişmesini hedeflemektedir. TKYD, UN Global Compact imzacısı ve ICGN üyesidir.